Brug for mere luft i boligen?

Altaner vinder indpas i mange typer af boliger - og ikke uden grund. En altan giver dig både mere lys og luft og øger boligens areal.
Det har ikke bare betydning for din daglige trivsel, men i mange tilfælde også for den økonomiske værdi af din bolig.

I Jørgensen & sønner as har vi specialiseret os i at udskifte, renovere og opsætte nye altaner, som arkitektonisk falder naturligt ind
i stilen på netop den ejendom, hvor du ønsker dig et nyt frirum i form at en ny altan.

Tidssvarende altaner i stål
Stilistisk og arkitektonisk passer stålaltaner til næsten alle typer ejendomme. Samtidig har stålaltaner den fordel, at de er langt mere
støjsvage og mere holdbare end eksempelvis aluminiumsaltaner. Selvom prisen på en stålaltan er højere end på en aluminiumsaltan,
så er merværdien af den det også.

Er du i tvivl, om du skal renovere eller investere i nye altaner?

Læs mere om renovering og nye altaner her på siden:

Ny Altan
Altan Renovering

Nye Altaner

Få en skræddersyet altan

Hvad enten du skal bygge om eller renovere en eksisterende ejendom, kan vi skræddersy altanen præcis
til de behov, du har. Vi har bl.a. udviklet Frederiksberg-altanen®, der er specialdesignet til udvalgte boligmiljøer på Frederiksberg og i København.

En ny altan skal både opfylde dine behov og fungere som en integreret del af bygningen. Det er derfor afgørende, at du får professionel rådgivning, inden du beslutter dig for, om det skal være nye altaner, franske altaner, eller måske en helt fjerde type altan, der skal pryde netop din ejendom.

Renoveret Altaner

Hvornår skal du renovere en altan?

Hvis du har en historisk ejendom med en altan, der er helt unik i forhold til bygningen, kan det være en ide at renovere frem for at skifte til en ny. Ligeledes kan det være et krav fra kommunen, at de eksisterende altaner bevares, eksempelvis i forbindelse med renovering af fredede eller bevaringsværdige ejendomme.

Vi har mange års erfaring i at renovere altaner og udarbejder gerne et prisoverslag over renoveringsarbejdet, så du har det bedste grundlag at vurdere ud fra.

Flere muligheder

Der er mange muligheder

Her på siden kan du se et udpluk af de altaner, vi har renoveret, og de nye altaner, vi har etableret.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte altaner.


  • Du kan altid ringe til os på Tlf: 57 61 71 13 eller kontakt os via email